Wifi termostat E400RF sa bežičnim prijemnikom

€133,75/kom
€120,38/kom (popust -10%) Cijena za plaćanje gotovinom, virmanom, netbankingom... €129,74/kom (popust -3%) Cijena za plaćanje kreditnim karticama
kom
Proizvođač:
Computherm
Kategorije:
Sobni termostati - Regulatori grijanja, Wifi sobni termostati
Šifra proizvoda:
E400RF
Raspoloživost:
Na zalihama, dostava u roku 3 dana
Plaćanje pouzećem je moguće do 150,00 € (1130,18 kuna). Za narudžbe iznad 250,00 € (1.883,63 kn) dostava je besplatna. Ostvarite popuste na narudžbe iznad 350,00 € (2.637,08 kn) od 2%, iznad 700,00 € (5.274,15 kn) od 3%, a od 1500,00 € (11.301,75 kuna) 4%.
Wifi termostat sa bežičnom prijemnom jedinicom
Upravljanje putem dodirnog zaslona ili putem telefona, tableta,...
U paketu je termostat, držač, prijemna jedinica i kabel za spajanje.

Wi-Fi termostat COMPUTHERM E400RF bežični je impulsni uređaj koji se putem Interneta može upravljati pametnim telefonom i tabletom, a prvenstveno se preporučuje za kontrolu sustava grijanja i hlađenja. Može se lako spojiti na bilo koji plinski kotao s dvožičnom sobnom termostatskom spojnom točkom, kao i na bilo koji klima uređaj ili drugi električni uređaj, bez obzira imaju li upravljački krug od 24 V ili 230 V.
Uređaj se sastoji od dvije jedinice. Jedan je termostat (odašiljačka jedinica), a drugi je prijemna jedinica koja upravlja kotlom. Između dvije jedinice postoji bežična (radio frekvencija) veza, tako da nema potrebe za žicom između termostata i kotla. Dvije jedinice su tvornički podešene za rad na istoj frekvenciji. Termostat i njegov prijamnik imaju vlastiti sigurnosni kod koji jamči siguran rad uređaja. Pogledajte poglavlja 6 i 9 za ugradnju, ožičenje i spajanje prijemnika s termostatom.
Uređajem se može lako upravljati putem interneta i sučelja dodirne tipke, a njegovo se radno stanje može stalno pratiti. Uređaj također nudi automatsku kontrolu temperature i vremena. Više termostata, čak i onih instaliranih na različitim mjestima, mogu se registrirati i kontrolirati u istom korisničkom okviru.
Wi-Fi termostat COMPUTHERM E400RF može se koristiti:
• Za kontrolu plinskih kotlova
• Za daljinsko upravljanje postojećim sustavom grijanja / hlađenja
• Za upravljanje električnim bojlerima
• Za upravljanje solarnim sustavima
• Za kontrolu određenih skupina električnih uređaja
Pomoću ovog proizvoda može se kontrolirati grijanje / hlađenje vašeg stana, kuće ili vikendice za odmor u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Proizvod je posebno idealan ako svoj dom ili kuću ne koristite prema unaprijed utvrđenom dnevnom redu, otputujete na neodređeno vrijeme tijekom sezone grijanja ili ako želite koristiti kuću za odmor tijekom sezone grijanja.
Istodobna upotreba nekoliko sobnih termostata COMPUTHERM i jednog zonskog regulatora COMPUTHERM Q4Z pruža mogućnost npr. uz pokretanje kotla, navedeni termostat može upravljati i pumpom ili zonskim ventilom. Na ovaj je način lako podijeliti sustav grijanja na zone, zahvaljujući čemu se grijanje svake prostorije može kontrolirati odvojeno, čime se znatno povećava udobnost. Nadalje, podjela sustava grijanja na zone također uvelike doprinosi smanjenju troškova energije, jer se uvijek zagrijavaju samo prostorije u kojima je to potrebno.
 
Tehnički podaci:
Specifikacije termostata (odašiljača): 
•    Raspon mjerenja temperature: 0 ° C do 50 ° C (u koracima 0,5 ° C) 
•    Točnost mjerenja temperature: +/- 0,5 ° C 
•    Vrsta temperaturnog senzora: NTC 3950 10 kΩ na 25 ° C 
•    Podesivi temperaturni raspon: od 5 ° C do 99 ° C (u koracima 0,5 ° C) 
•    Preklopna osjetljivost: ± 0,5 ° C - +/- 4,5 ° C (u koracima 0,5 ° C) 
•    Raspon umjeravanja (kalibracije) temperature: ± 5 ° C (u koracima 0,5 ° C) 
•    Napajanje: USB-C 5 V DC 
•    Radna frekvencija: 433 MHz, Wi-Fi (b / g / n) 2.4 GHz 
•    Domet: cca. 600 m na otvorenom prostoru 
•    Temperatura skladištenja: -5 ° C… +55 ° C 
•    Radna vlaga: 5% - 95% bez kondenzacije 
•    Zaštita od utjecaja okoline: IP30 
•    Potrošnja energije u stanju pripravnosti: <0,1 W 
•    Veličina: 130 x 23 x 92 mm (Š x V x D) s potpornim držačem 
•    Težina: 156 g termostat + 123 g potporni držač 
Šema spajanja:
Jednostavno spajanje prijemne jedinice na kotao/bojler.

Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona