Aluminijska grijaća folija L-PRO od 12 m2 - 100W/m2

€468,75/kom
€421,88/kom (popust -10%) Cijena za plaćanje gotovinom, virmanom, netbankingom... €454,69/kom (popust -3%) Cijena za plaćanje kreditnim karticama
kom
Proizvođač:
BVF Heating Solutions
Kategorije:
Aluminijska grijaća folija za laminat, Alu grijaća folija L-PRO 100W/m2
Šifra proizvoda:
LPRO100120
Raspoloživost:
Na zalihama, dostava u roku 3 dana
Plaćanje pouzećem je moguće do 150,00 €. Za narudžbe iznad 250,00 € dostava je besplatna.

Površina: 12 m2,  
Snaga po m2: 100W/m2, 
Ukupna snaga: 1200W,  
Dimenzije: 0,5 x 24 m,  

Standardni mrežni napon: 230V
Tvornički pripremljene dimenzije: 2 - 12 m2
Snaga: od 200W do 1200W
Tvornička širina: 50 cm
Debljina ugradbene visine: 3mm

PODNO GRIJANJE ZA LAMINATE
Može se postaviti bez povećanja razine poda. Električno podno grijanje sa jednostavnom montažom za laminat, parket i druge plutajuće obloge. Naučite kako koristiti najnoviju tehnologiju alu grijaće folije za stvaranje osnovnog i komfornog grijanja.

IZVEDBA PODNOG GRIJANJA U ROKU PAR MINUTA 
Brza izvedba kompletnog podnog grijanja, prilikom zamjene stare završne podne obloge ili kod postavljanja podne obloge kod novogradnje. Postavljanje ne zahtijeva posebne alate. Aluminijska grijaća folija je tvornički pripremljena/spremna za postavljanje, samo je treba spojiti na termostat. L - PRO grijaća folija s kabelom i sa aluminijskom tkaninom za grijanje, pruža od svih dosadašnjih proizvoda još veću toplinsku provodljivost i potpuno površinsko elektromagnetsko zasjenjenje za maksimalnu udobnost. Idealno za grijanje malih i velikih prostora, a sa termostatskim upravljanjem pogodno je za gotovo bilo koju vrstu plivajuće podne obloge. Što nazivamo plivajućom podnom oblogom? Vrstu završne obloge koja bez tehnologije lijepljenja na podlogu, međusobnim spajanjem ploha ili elemenata čini cjelinu (klik-klak sistemi). 

DUAL LAYER TEHNOLOGIJA  - INOVATIVNA GRIJAĆA FOLIJA
Donji aluminijski sloj sa carbon teksturom je odgovoran za ravnomjernu predaju topline, reflektiranje isijane topline, a iznad svega pruža mehaničku zaštitu. Gornji sloj obavlja još važniju funkciju. Omogućuje toplinsku vodljivost između kablova, pruža mehaničku zaštitu od oštećenja i pruža potpuno površinsko uzemljenje i prigušenost elektromagnetskog polja u interesu sigurnog rada sistema.

TEMPERATURA PODA I IZBOR ODGOVARAJUĆE PODNE OBLOGE
Principi projektiranja za električne podne grijaće ne razlikuju se od tradicionalnog podnog grijanja na bazi vode. Optimalnu temperaturu završne obloge daju tvornički podešena snaga i u pod ugrađen senzor termostata. Za komforno podno grijanje, preporučljivo je održavati temperaturu površine poda na 25 - 28 °C, a kao samostalno grijanje limitirati na 29 - 30 °C, slično tradicionalnom podnom grijanju.

Postoje samo tri faktora koja treba uzeti u obzir pri odabiru završne obloge:
- NE SMIJE BITI LIJEPLJENA OBLOGA
- TOPLINSKA PROVODLJIVOST NE SMIJE BITI LOŠIJA od 0,15 W / (MK) - (Λ),
  ODNOSNO TREBA BITI PREDVIĐENA ZA PODNO GRIJANJE
- DEBLJINA NE SMIJE PRELAZITI 14MM

VAŽNE INFORMACIJE
Linija proizvoda BVF L-PRO nije prikladna za grijanje keramičkih pločica, kamenih pločica i ostalih lijepljenih završnih obloga. Površina aluminijske tkanine nije prikladna za lijepljenje (ljepilo za pločice, samonivelirajuća masa). Za neposredno grijanje lijepljenih obloga koristite BVF H-MAT liniju proizvoda (grijaće mreže).
Električne aluminijske grijaće folije su tvornički pripremljene u veličinama od 2 do 12m2. Sustav podnog grijanja sa aluminijskom grijaćom folijom nakon ugradnje može se odmah staviti u pogon, a pomoću 2,5 metarskog tvornički ugrađenog priključnog kabela i izravno povezati s termostatom. Zahvaljujući tehnologiji Twin- conductor (dvostrukog vodiča), potrebno ju je priključiti samo na jednoj strani.
Ako je soba veća od 12m2, treba postaviti po potrebi nekoliko L-PRO aluminijskih grijaćih folija te ih paralelno povezano priključiti.

TEHNOLOGIJA

NAČELA PLANIRANJA I POSTAVLJANJA
Električna grijaća folija sa aluminijskom tkaninom ima tvorničku širinu od 50 cm. Naravno, folije mogu u trenutku polaganja (odrolanja) biti i okomite jedna na druge, što se uvijek izvodi na temelju preliminarnog crteža polaganja/zamišljenog koncepta. Stoga je širina od 50 cm samo dimenzija pakiranja, lako se prilagođava bilo kojoj veličini tlocrta.

ZAŠTO TREBAMO DUPLI SLOJ ALUMINIJSKE TKANINE?
Odgovor se može činiti jednostavnim: funkcionira kao reflektirajući sloj isijane topline. Odgovor je, međutim, da pruža više funkcija. Donji aluminijski sloj sa carbon teksturom je odgovoran za izjednačavanje topline između kablova, ravnomjernu predaju topline, reflektiranje isijane topline, a iznad svega pruža mehaničku zaštitu. Gornji sloj obavlja još važniju funkciju. Isto omogućuje toplinsku vodljivost između kablova, pruža mehaničku zaštitu od oštećenja i pruža potpuno površinsko uzemljenje i prigušenost elektromagnetskog polja u interesu sigurnog rada sistema. Električna aluminijska grijaća folija je proizvod koji je 100% bez elektro-smog onečišćenja.

GARANCIJA I ŽIVOTNI VIJEK
BVF L-PRO električna aluminijska grijaća folija ima izuzetno dug jamstveni rok: 10 godina bez ograničenja. Životni vijek električnih grijaćih kabela u aluminijskom plaštu je jedinstven u modernom građevinskom strojarstvu.  Radni vijek bez promjene otpora je najmanje 40-50 godina. Prilikom zamjene završne obloge instalirani sustav grijanja neće se oštetiti, može se podići i premjestiti bez gubitka jamstva. BVF L-PRO aluminijska grijaća folija je strojarski sustav / podno grijanje koje je 100% bez održavanja i servisa.

PREPORUČENA KONTROLA
Električnom aluminijskom grijaćom folijom treba upravljati termostat sa dva senzora. Senzor ugrađen u termostat mjeri temperaturu zraka, dok podni senzor optimizira i ograničava temperaturu na završnoj oblozi. Ako instalirate električno podno grijanje kao dodatno grijanje / u komforne svrhe, termostat mora biti postavljen na "SURFACE" (površinski ili podni senzor). Na taj način samo vidite, podešavate i programirate komfornu temperaturu poda na zaslonu.
Otkrijte BVF 801 asortiman koji vam omogućuje daljinsko upravljanje vašeg sustava grijanja sa iOS i Android uređaja.
 
SIGURAN PROIZVOD

BVF L-PRO električni sustav podnog grijanja u skladu je sa svim direktivama i standardima Europske unije. Ima sve certifikate potrebne za ugradnju/instalaciju. Čitava grijaća folija je uzemljena i zaštićena, sigurna je za rukovanje i jednostavna za ugradnju zahvaljujući svom tankom dizajnu.

Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona