T70RF bežični programabilni sobni termostat

€58,75
€52,88 (popust -10%) Cijena za plaćanje gotovinom, virmanom, netbankingom... €56,99 (popust -3%) Cijena za plaćanje kreditnim karticama
Proizvođač:
Computherm
Kategorije:
Sobni termostati - Regulatori grijanja, Bežični i digitalni sobni termostati
Šifra proizvoda:
T70RF
Raspoloživost:
Na zalihama, dostava u roku 3 dana
Plaćanje pouzećem je moguće do 150,00 € (1130,18 kuna). Za narudžbe iznad 250,00 € (1.883,63 kn) dostava je besplatna. Ostvarite popuste na narudžbe iznad 350,00 € (2.637,08 kn) od 2%, iznad 700,00 € (5.274,15 kn) od 3%, a od 1500,00 € (11.301,75 kuna) 4%.
Prijenosiv
Veliki digitalni zaslon
Programabilno
Jednostavan za korištenje
Opcija kalibracije termometra
Jednostavno prebacivanje između načina hlađenja / grijanja
Pribor: baterija + kabel za napajanje
5 godina garancije

Sobni termostat COMPUTHERM T70RF u Hrvatskoj
prikladan za kontrolu velike većine kotlova i klima uređaja na tržištu. Može se lako povezati na bilo koji plinski kotao s dvožičnom priključnom točkom sobnog termostata, kao i na bilo koji klima uređaj ili drugi električni uređaj, bez obzira imaju li upravljački krug od 24 V ili 230 V.

Lako se programira bežični sobni termostat. Pomoću velikog digitalnog zaslona i dodirnih tipki možete samostalno postaviti satni program za svaki dan u tjednu. Pruža preciznije mjerenje temperature i podešavanje temperature od mehaničkih termostata i omogućuje prebacivanje između načina grijanja i hlađenja
također za promjenu, kalibraciju temperaturnog senzora i zaključavanje kontrolnih tipki. Udobnost, ušteda i temperatura odsutnosti mogu se unaprijed postaviti.

Istodobna uporaba nekoliko sobnih termostata COMPUTHERM i jednog zonskog regulatora COMPUTHERM Q4Z pruža mogućnost na pr. osim pokretanja kotla, zadani termostat mora kontrolirati i pumpu ili zonski ventil. Na taj je način lako podijeliti sustav grijanja na zone, zahvaljujući kojima se grijanje svake sobe može kontrolirati zasebno, što uvelike povećava udobnost. Nadalje, zoniranje sustava grijanja također uvelike doprinosi smanjenju troškova energije, jer se uvijek griju samo prostorije u kojima je to potrebno.

Uređaj se sastoji od dvije jedinice. Jedna je prijenosna upravljačka jedinica (termostat), druga je prijamna jedinica koja upravlja kotlom. Između dviju jedinica postoji bežična (radiofrekvencijska) veza, tako da nema potrebe za izgradnjom žice između termostata i kotla, a tijekom uporabe može se odabrati optimalno mjesto upravljačke jedinice.

Preporučujemo tamo gdje je potrebna programibilnost uređaja, važni su jednostavnost upotrebe, precizno mjerenje temperature i podešavanje temperature, prenosivost i točnost prebacivanja.

Tehnički podaci:
Najvažniji tehnički podaci termostata (odašiljača)

Područje mjerenja temperature: -9,9 ° C do +50 ° C (u koracima od 0,1 ° C)
Podesivo temperaturno područje: +5 ° C do +30 ° C (u koracima od 0,5 ° C)
Točnost mjerenja temperature: ± 0,5 ° C
Raspon kalibracije temperature: ± 8,0 ° C (u koracima od 0,5 ° C)
Osjetljivost prebacivanja: ± 0,2 ° C
Napon baterije: 2 x 1,5 V AAA ALKALNA baterija (LR03) (tvornički isporučena)
Radna frekvencija: 433 MHz
Raspon: približno 100 m na otvorenom terenu

Specifikacije prijemnika

Napajanje: 230 V AC, 50 Hz
Preklopni napon: maks. 24 V DC / 240 V AC
Preklopna struja: 7 A (2 A induktivno opterećenje)
Šema spajanja:
Šema spajanja termostata Computherm T70RF
Bežični termostat T70RF - spajanje Bežični digitalno programabilni sobni termostat T70RF - spajanje
Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona