Computherm Q7RF - bežični, programabilni digitalni sobni termostat

431,25 kn/kom
368,72 kn/kom (€48,94) (popust -5% + 10%) Cijena za plaćanje gotovinom, virmanom, netbankingom... 397,40 kn (€52,74) (popust -5% + 3%) Cijena za plaćanje kreditnim karticama
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 431,25 kn
1 Eur = 7,5345 kn
Proizvođač:
Computherm
Kategorije:
Sobni termostati - Regulatori, Bežični i digitalni sobni termostati
Šifra proizvoda:
Q7RF
Raspoloživost:
Na zalihama, dostava u roku 3 dana
kom
Dostava kod plaćanja pouzećem do 1000 kuna. Za narudžbe iznad 1.500,00 kn dostava je besplatna. Ostvarite popuste na narudžbe iznad 2.500,00 kn od 2%, od 5.000,00 kn 3%, a od 10.000,00 kuna 4%.
Termostat koji se najviše koristi za peći na pelete. Za svaki dan u tjednu može se postaviti poseban temperaturni program. Termostat se može slobodno prenositi unutar dometa, a prijenos kontrole na kotao osigurava bežični (radio frekvencijski) signal.
COMPUTHERM Q7RF bežični (radio frekvencijski) programabilni digitalni sobni termostat s preklopnim načinom rada, bežični, programabilni, pogodan je za upravljanje velikom većinom kotlova i klima uređaja na tržištu u Hrvatskoj. Može se lako povezati na bilo koji plinski kotao s dvožičnom priključnom točkom sobnog termostata, kao i na bilo koji klima uređaj ili drugi električni uređaj, bez obzira imaju li upravljački krug od 24 V ili 230 V. Uređaj se može programirati prema individualnim potrebama, tako da sustav grijanja (hlađenja) zagrijava (hladi) vaš dom ili ured na željenu temperaturu u vrijeme koje želite i pomaže u smanjenju troškova energije uz istovremeno osiguravanje udobnosti.

Termostat se može slobodno nositi unutar dosega. Veza s prijemnikom smještenim uz kotao osigurana je bežičnom (radiofrekvencijskom) vezom, tako da nema potrebe za gradnjom žičane instalacije između termostata i kotla. Dvije jedinice tvornički su uparene i imaju vlastiti sigurnosni kôd koji jamči siguran rad uređaja.

Preporučujemo ga na mjestima gdje je potrebna programibilnost, kao i precizno mjerenje temperature i podešavanje temperature, prenosivost i točnost prebacivanja.


Upute za rukovanje
Tehnički podaci:
Najvažniji tehnički podaci termostata (odašiljača)
 • Podesivi temperaturni raspon: 5 do 40 °C (koracima od 0,5 °C)
 • Raspon mjerenja temperature: 3 do 45 °C (koracima od 0.1 °C)
 • Točnost mjerenja temperature: ± 0.5 °C
 • Raspon kalibracije temperature: ± 3 °C (koracima od 0,1 °C)
 • Izbor osjetljivost pri promjeni: ± 0.1 °C; ± 0,2 °C; ± 0,3 °C
 • Baterijski ulošci: 2 x 1.5V AA veličina ALKALNE (LR6)
 • Radna frekvencija: 868.35MHz
 • Domet: cca. 50m na otvorenom terenu

Najvažniji tehnički detalji prijemnika:
 • Napajanje: 230V AC, 50Hz
 • Uključivi električni napon: 24V AC / DC ... 250V AC, 50Hz
 • Kapacitet opterećenja: 6A (induktivno opterećenje 2A)
Copyright © 2022 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona