Computherm Q7 - programabilni digitalni sobni termostat

€32,50
€29,25 (popust -10%) Cijena za plaćanje gotovinom, virmanom, netbankingom... €31,53 (popust -3%) Cijena za plaćanje kreditnim karticama
Proizvođač:
Computherm
Kategorije:
Sobni termostati - Regulatori grijanja, Bežični i digitalni sobni termostati
Šifra proizvoda:
Q7
Raspoloživost:
Na zalihama, dostava u roku 3 dana
Plaćanje pouzećem je moguće do 150,00 € (1130,18 kuna). Za narudžbe iznad 250,00 € (1.883,63 kn) dostava je besplatna. Ostvarite popuste na narudžbe iznad 350,00 € (2.637,08 kn) od 2%, iznad 700,00 € (5.274,15 kn) od 3%, a od 1500,00 € (11.301,75 kuna) 4%.
Za svaki dan u tjednu može se stvoriti poseban temperaturni program. Dnevno se može postaviti 1 fiksni i 6 slobodno odabranih programa, od kojih se svaki može odabrati na bilo kojoj temperaturi.

COMPUTHERM Q7 programabilni sobni termostat sa preklopnim načinom rada pogodan za upravljanje velikom većinom kotlova i klima uređaja na tržištu u Hrvatskoj. Može se lako povezati na bilo koji plinski kotao s dvožičnom priključnom točkom sobnog termostata, kao i na bilo koji klima uređaj ili drugi električni uređaj, bez obzira imaju li upravljački krug od 24 V ili 230 V. Uređaj se može programirati prema individualnim potrebama, tako da sustav grijanja (hlađenja) zagrijava (hladi) vaš dom ili ured na željenu temperaturu u vrijeme koje želite i pomaže u smanjenju troškova energije uz istovremeno osiguravanje udobnosti.

Istodobna uporaba nekoliko sobnih termostata COMPUTHERM i jednog zonskog regulatora COMPUTHERM Q4Z pruža mogućnost npr. osim pokretanja kotla, zadani termostat može kontrolirati i pumpu ili zonski ventil. Na taj je način lako podijeliti sustav grijanja na zone, zahvaljujući kojima se grijanje svake sobe može zasebno kontrolirati, što uvelike povećava udobnost. Nadalje, zoniranje sustava grijanja također uvelike doprinosi smanjenju troškova energije, jer se uvijek griju samo prostorije u kojima je to potrebno.

Preporučujemo ga na mjestima gdje je potrebna programibilnost, kao i precizno mjerenje temperature i podešavanje temperature, kao i točnost prebacivanja.
Tehnički podaci:
  • Podesivi temperaturni raspon: 5 do 40 °C (koracima od 0,5 °C)
  • Raspon mjerenja temperature: 3 do 45 °C (koracima od 0.1 °C)
  • Točnost mjerenja temperature: ± 0.5 °C
  • Raspon kalibracije temperature: ± 3 °C (koracima od 0,1 °C)
  • Izbor osjetljivost pri promjeni: ± 0.1 °C; ± 0,2 ° C; ± 0,3 °C
  • Uključivi električni napon: 24V AC / DC ... 250V AC, 50Hz
  • Kapacitet opterećenja: 8A (induktivno opterećenje 2A)
  • Baterijski ulošci: 2 x 1.5V AA veličina ALKALNE (LR6)
Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona