Computherm Q5RF - multi-zonski prijemnik sa 2 bežična termostata

€106,25/kom
€95,63/kom (popust -10%) Cijena za plaćanje gotovinom, virmanom, netbankingom... €103,06/kom (popust -3%) Cijena za plaćanje kreditnim karticama
kom
Proizvođač:
Computherm
Kategorije:
Sobni termostati - Regulatori grijanja, Bežični i digitalni sobni termostati
Šifra proizvoda:
Q5RF
Raspoloživost:
Na zalihama, dostava u roku 3 dana
Plaćanje pouzećem je moguće do 150,00 € (1130,18 kuna). Za narudžbe iznad 250,00 € (1.883,63 kn) dostava je besplatna. Ostvarite popuste na narudžbe iznad 350,00 € (2.637,08 kn) od 2%, iznad 700,00 € (5.274,15 kn) od 3%, a od 1500,00 € (11.301,75 kuna) 4%.
Osnovni paket uključuje 2 termostata i 1 prijemnik, proširiv je sa 2 Q5RF(TX) ili Q8RF(TX) termostata i jednim utikačem Q1RX.
COMPUTHERM Q5RF je višezonski, bežični (radio frekvencija), digitalni sobni termostat
Višenamjenski bežični sobni termostat COMPUTHERM Q5RF s preklopnim načinom rada pogodan je za upravljanje velikom većinom kotlova i klima uređaja na tržištu u Hrvatskoj. Može se lako povezati s bilo kojim plinskim kotlom ili klima uređajem s dvožičnom priključnom točkom sobnog termostata, bez obzira na to ima li upravljački krug od 24 V ili 230 V.
Glavne značajke:
  • Upravljanje višezonskim sustavom grijanja
  • Termostati se mogu slobodno nositi unutar dosega
  • Točno mjerenje temperature
  • Jednostavno prebacivanje između komforne i štedljive temperature
  • Mogućnost odabira osjetljivosti prebacivanja
  • Unutarnja kalibracija termometra
  • Jednostavno prebacivanje između načina hlađenja i grijanja

Osnovni paket uređaja uključuje dva termostata i prijemnik. Sa dva dodatna termostata COMPUTHERM Q5RF (TX) i / ili COMPUTHERM Q8RF (TX) može se sustav proširiti. Termostat, koji je koordiniran sa zonom 1 COMPUTHERM Q5RF, može se koordinirati istovremeno s bežičnom utičnicom COMPUTHERM Q1RX, tako da se istovremeno može upravljati zasebnim uređajem (npr. pokretanje kotla tijekom pokretanja kotla). Prijemnik prima preklopne signale termostata, kontrolira kotao i zapovijeda otvaranje / zatvaranje ventila zone grijanja (maksimalno 4 zone) povezane s termostatima. Svakom zonom može se upravljati odvojeno ili čak istovremeno. To vam omogućuje grijanje uvijek samo prostorija koje su vam potrebne.

Termostati su slobodno prenosivi u dometu. Veza s prijamnikom smještenim kod kotlu osigurava se bežičnom (radiofrekvencijskom) vezom, tako da nema potrebe za gradnjom žičane isntalacije između termostata i kotla. Uređaji su tvornički upareni i imaju vlastiti sigurnosni kod koji jamči siguran rad uređaja.

Preporučujemo ga na mjestima gdje nije potrebna programibilnost, ali sustav grijanja treba zonirati, a važno je precizno mjerenje temperature i podešavanje temperature, prenosivost i točnost prebacivanja.
Tehnički podaci:
Najvažniji tehnički podaci termostata (odašiljača):
Podesivo temperaturno područje: 5 - 40 ° C (u koracima od 0,5 ° C)
Područje mjerenja temperature: 3 - 45 ° C (u koracima od 0,1 ° C)
Točnost mjerenja temperature: ± 0,5 ° C
Raspon kalibracije temperature: približno 3 ° C
Odabirna osjetljivost prebacivanja: ± 0,1 ° C; ± 0,2 ° C
Napon baterije: 2 x 1,5 V AA alkalna baterija (LR6)
Radna frekvencija: 868,35 MHz
Raspon: približno 50 m na otvorenom terenu

Najvažniji tehnički podaci prijemnika:
Napajanje: 230 V AC, 50 Hz
Napon koji se može uključiti pomoću upravljačkog releja kotla: 24 V AC / DC ... 250 V AC, 50 Hz
Preklopna struja releja upravljanja kotlom: 6 A (1 A induktivno opterećenje)
Izlazni napon zone: 230 V AC, 50 Hz
Nosivost zonskih izlaza: 1 A (0,5 A induktivno opterećenje)
Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona