LIKEWARM F-Mat-100-2.0 ALU grijaća mreža 2,0m2 od 200W

€76,00/kom
€68,40/kom (popust -10%) Cijena za plaćanje gotovinom, virmanom, netbankingom... €73,72/kom (popust -3%) Cijena za plaćanje kreditnim karticama
kom
Proizvođač:
Dimat
Kategorije:
Aluminijska grijaća folija za laminat, Grijaća mreža LikeWarm od 100W/m2 na alu prostirci
Šifra proizvoda:
F-Mat-100-2.0
Raspoloživost:
Na zalihama, dostava u roku 3 dana
Plaćanje pouzećem je moguće do 150,00 €. Za narudžbe iznad 250,00 € dostava je besplatna.
F-Mat-100-2.0 aluminijska grijaća mreža 2.0m2 snage 100W/m2 je proizvod širine 50 cm i dužine 4.0 metra, tako da njome možemo pokriti površinu od 2.0 m2. Njegova ukupna snaga je 200 W. Preporučujemo ga na mjesta gdje će završna podna obloga biti laminat, vinil ili trakasti parket. 

Električna ALU grijaća mreža je dvožilni tanki grijaći kabel integriran u aluminijski plašt sa jednim hladnim krajem za spajanje na električnu mrežu. Idealno je rješenje za grijanje svi soba s toplim završnim oblogama kao što je laminat, trakasti parket, vinil, itd... Jedna od glavnih prednosti električnog kabelskog grijanja je ta što u usporedbi s tradicionalnim sustavima grijanja vode zauzimaju malo prostora, nema potrebe za kotlovnicom, dimnjakom, premištem za drva, godišnjim servisom,... jednostavan, funkcionalan, nevidljiv sistem za ugodno grijanje.

Grijaća ALU mreža/prostirka se može koristiti i kao dodatni i kao glavni sustav grijanja. Montaža je brza i jednostavna i ne zahtijeva posebno znanje. Nakon postavljanja završne obloge može se koristiti odmah. Grijaća Alu mreža je ekonomično i idealno rješenje za sve one koji žele postići visoku razinu udobnosti.

Upravljanje sa Alu grijaćom mrežom:
Električnom grijaćom Alu mrežom upravlja programibilni termostat, koji mjeri i temperaturu površine grijaće mreže i temperaturu zraka u prostoriji.
Naravno, može se koristiti i s digitalnim programabilnim ili Wi-Fi termostatom.

Prednosti Alu grijaće mreže/prostirke:
- jednostavna i brza montaža
- podno grijanje na mjestima gdje se to drugačije ne može izvesti
- mala potrošnja
- kratko vrijeme zagrijavanja
- minimalno podizanje razine poda u usporedbi s drugim sustavima podnog grijanja
- ugradnja proizvoda može se izvesti ispod laminiranog poda i trakastog parketa ili vinila

GRIJAĆA ALU MREŽA , NAJBOLJE GRIJANJE ZA TOPLE ZAVRŠNE OBLOGE?

Postoji nekoliko oblika i tehnologija električnog podnog grijanja.

Po svemu sudeći, riječ je o rješenju budućnosti, budući da sustavi grijanja na struju ne zahtijevaju komplicirane cjevovode, bojlere, dimnjake is time povezane komplicirane (i skupe) servise i dozvole. Osim toga, osiguravaju iznimno siguran i savršeno čist rad.

Među grijaćim mrežama također postoje različiti tipovi, na primjer, tipovi koji se mogu ugraditi u samonivelirajući sloj ili aluminijske grijaće mreže postavljene suhom montažom. Aluminijske grijaće mreže su posebni proizvodi namjenjene za postavljanje ispod laminata, trakastog parketa i u nekim slučajevima ispod vinilne obloge.

Aluminijska grijaća mreža je rješenje koje se lako i brzo montira, naravno priključenje na električnu mrežu uvijek povjeravamo kvalificiranom stručnjaku.

Svi misle da je grijanje na struju skupo. Ali naše proizvode i njihovu potrošnju uvijek određuje kontrola.
Razmislite o unaprijed programiranim terminima putem termostata koje možete prilagoditi svom životnom stilu!
Prije 30 godina tehnologija nije bila tako sofisticirana ili bi bila preskupa. Danas, međutim, sve radi s interneta i pametnih telefona. Zašto ne biste grijanje prilagodili vlastitom načinu života, jer ne morate grijati uvijek kada niste u prostoriji. Tijekom tog razdoblja pod treba samo temperirati. Samo morate razmisliti o tome što ćete raditi u danima tjedna i prilagoditi program termostata u skladu s tim.
Upravo tako funkcioniraju naši proizvodi.

Skrećemo Vam pozornost da naše električne proizvode može pustiti u rad samo registrirana osoba ili tvrtka s odgovarajućim kvalifikacijama. Kupac je odgovoran za pregled zaštite kontakata (FID sklopka) i izvješće, koje u svim slučajevima mora izdati instalater. Ne odgovaramo za materijalnu i neimovinsku štetu nastalu nepravilnom montažom!

Spajanje odgovarajućeg termostata sa podnim senzorom na naše proizvode je obavezno!

Jamstveni rok od dana kupnje je 10 godina.
Tehnički podaci:
Tip sustava: ALU grijaća mreža/ ALU grijaća prostirka za podno grijanje na struju
Način upotrebe: podno grijane ispod toplih završnih obloga (laminat, trakasti parket, vinil,…)
Širina: 50 cm
Duljina: 4 m
Debljina:  1.2 mm
Dimenzija / m2: 2.0 m2
Ukupna snaga / Watt: 200 W
Snaga / Amper: 0.86 A
Snaga / m2: 100 Watt
Radna temperatura: 26 – 29 °C
Upravljanje: termostat sa podnim senzorom (obavezno)
Dužina hladnog spoja: 2.5 m
Napajanje: 230 V
Garancija: 10 godina
Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona