193,38 kn

Computherm KonvekPro upravljač/regulator plinskih peći

Proizvođač:
Computherm
Kategorije:
Sobni termostati - Regulatori, Bežični i digitalni sobni termostati
Šifra proizvoda:
KonvekPro
Raspoloživost:
Na zalihama, dostava u roku 3 dana
Dostava kod plaćanja pouzećem do 1000 kuna. Za narudžbe iznad 1.500,00 kn dostava je besplatna. Ostvarite popuste na narudžbe iznad 2.500,00 kn od 2%, od 5.000,00 kn 3%, a od 10.000,00 kuna 4%.
Regulator plinskih peći pomoću termostata kontrolira temperaturu sobe.
Lako ga je povezati sa svim plinskim pećima/konvektorima čiji termostat sa sondom (termostat povezan s kapilarnom za termostatsku glavu sa tekućinskim osjetnikom u bakrenom ulošku) kontrolira vlastiti rad. Prema potrebi uređaj se može uskladiti sa pametnim sustavom kontrole grijanja.
Copyright © 2020 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića.

Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona