Grijaća mreža Likewarm Premium UT-Mat 3.5m2

€145,00/kom
€130,50/kom (popust -10%) Cijena za plaćanje gotovinom, virmanom, netbankingom... €140,65/kom (popust -3%) Cijena za plaćanje kreditnim karticama
kom
Proizvođač:
Dimat
Kategorije:
Grijaća mreža za keramičke pločice, LikeWarm električno podno grijanje, Premium LikeWarm grijaća mreža 1,8-2 mm visine 150W/m2
Šifra proizvoda:
P-UT-mat-3.5
Raspoloživost:
Na zalihi u EU, dostava u roku 5-8 dana
Plaćanje pouzećem je moguće do 150,00 €. Za narudžbe iznad 250,00 € dostava je besplatna.
UT-Mat LikeWarm Premium grijaća mreža je debljine 1.8 - 2 mm od 150W/m2, samoljepiva, jednostrano napajanje s uzemljenjem.Garancija: 25 godina.
Postavlja se u fleksibilno ljepilo ili samonivelirajuću masu. Dimenzija: 0,5 m x 7,0 m, površina: 3,5 m2, ukupna snaga: 525 W.

Likewarm premium UT-Mat grijaće mreže trenutno su najtanji dostupni proizvodi za električno podno grijanje, tj. najniže su visine.
U kutiji ove vrhunske grijaće prostirke je i gibljivo crijevo pomoću kojeg se može postaviti i podni senzor termostata.
Inovacija je i to što se NTC sonda podnog senzora uvlači u bakrenu kapicu na kraju gibljive cijevi, pa će se na zaslonu prikazivati ​​puno točnija temperatura.
Zahvaljujući debljini od 1,8 mm, nije potrebno predebelo izravnavanje površine.
U slučaju postavljanja hladne završne obloge, niveliranje debljine od 2-3 mm može biti dovoljno.
Međutim, korištenje vinilnih podova ili drugih tankih podnih obloga ovih dana postaje sve popularnije.
Do sada smo to mogli riješiti samo s minimalnom debljinom od 10-12 mm, ali u ovom obliku može biti dovoljno minimalno 7-8 mm.
Premium kategorija dodatno je poboljšana sa 25-godišnjim jamstvom na proizvod.
Samoljepljive električne grijaće mreže i grijaće mreže idealno su rješenje za grijanje kuhinje, kupaonice, garaže itd. Jedna od glavnih prednosti električnog kabelskog grijanja je ta što u usporedbi s tradicionalnim sustavima grijanja vode zauzimaju malo prostora, nema potrebe za kotlom, dimnjakom, spremištem za drva ili dozvolama.
Grijaća prostirka se može koristiti i kao dodatni i kao glavni sustav grijanja. Njegova instalacija je brza i jednostavna i ne zahtijeva posebno znanje. Nakon postavljanja se može koristiti odmah, odnosno ovisno o sušenju ljepila. Grijaća mreža je ekonomično i idealno rješenje za sve one koji žele postići visok osjećaj ugode.
Električnom grijaćom mrežom upravlja programibilni termostat, koji mjeri i temperaturu površine grijaće mreže i temperaturu zraka u prostoriji.

Prednosti grijaće mreže / prostirke:
- jednostavna i brza montaža
- podno grijanje na mjestima gdje se to drugačije ne može izvesti
- niska predvidljiva potrošnja
- kratko vrijeme zagrijavanja
- minimalno podizanje razine poda u usporedbi s drugim sustavima podnog grijanja
- proizvod se može postaviti ljepilom za pločice otpornim na toplinu/neosjetljivim na ekspanziju ili čak samorazlivajućim cementom; preporučamo potonje ako je proizvod planiran ispod parketa ili vinilnog poda.
Mišljenje da je grijanje na struju skupo ali naše proizvode i njihovu potrošnju uvijek određuje kontrola grijanja i termoizolacija.
Razmislite o unaprijed programiranim kontrolama koje možete prilagoditi svom životnom stilu!
Prije 30 godina tehnologija nije bila tako sofisticirana ili bi bila preskupa. Danas, međutim, sve radi s interneta i pametnih telefona. Zašto ne biste grijanje prilagodili vlastitom načinu života, jer ne morate grijati uvijek kada niste u prostoriji. U tom razdoblju pod je potrebno samo tempirati. Samo morate razmisliti o tome što i kad ćete raditi u tjedan dana i prilagoditi program termostata u skladu s tim.
Još ste neodlučni? Ne oklijevajte: pošaljite nam svoja pitanja ili nas nazovite! 

Skrećemo Vam pozornost da naše električne proizvode može pustiti u rad samo osoba ili tvrtka registrirana s odgovarajućim kvalifikacijama. Kupac je odgovoran za pregled zaštite kontakta i izvješće, koje u svim slučajevima mora izdati instalater. Ne odgovaramo za materijalnu i neimovinsku štetu nastalu nepravilnom montažom!
Spajanje odgovarajućeg termostata na naše proizvode je obavezno!
Jamstveni rok za proizvod je 25 godina!
Tehnički podaci:
Tip sustava: grijaća mreža/grijaća prostirka za električno podno grijanje
Način upotrebe: električno podno grijane ispod hladnih završnih podnih obloga
Garancija: 25 godina
Širina: 50 cm
Duljina: 7,0 m
Debljina:1.8-2.0 mm
Dimenzija / m2: 3.5 m2
Ukupna snaga / Watt: 525 W
Snaga / Amper: 2.28 A
Snaga / Watt po m2: 150 Watt / m2
Radna temperatura: 30 – 34 °C
Ocjena zaštite: IP67
Upravljanje: termostat sa podnim senzorom (obavezno)
Dužina hladnog spoja: 2.5 metra
Napajanje: 230 V
Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona