Električna grijaća mreža 10m2 od 150W/m2 - 1500W

€248,75/kom
€223,88/kom (popust -10%) Cijena za plaćanje gotovinom, virmanom, netbankingom... €241,29/kom (popust -3%) Cijena za plaćanje kreditnim karticama
kom
Proizvođač:
Computherm
Kategorije:
Grijaća mreža za keramičke pločice, Computherm električno podno grijanje, Grijaća mreža Computherm od 150W/m2
Šifra proizvoda:
HM150-10
Raspoloživost:
Na zalihama, dostava u roku 3 dana
Plaćanje pouzećem je moguće do 150,00 €. Za narudžbe iznad 250,00 € dostava je besplatna.
Grijaća mreža. Tanki grijaći kabel na staklenoj mreži, 150W/m2, jedan hladan kraj za spoj na struju, samoljepiva podloga.
Površina : 10 m2
Ukupna snaga: 1500W
Širina: 0,5 m
Dužina: 20 m
Grijaće mreže se po potrebi mogu spojiti paralelno.

Grijaća mreža Computherm za podno grijanje od 150W/m2, jednostrajno napajanje, samoljepiva, tanka izvedba, namjenjeno je za unutrašnje grijanje direktno ispod pločica, postavlja se u fleksibilno ljepilo.

Dimenzije grijaćih mreža.
Tablica dimenzija gijaćih mreža Computherm


Otpor i tehnički podaci grijaćih mreža 
Tablica otpora za grijaću mrežu


Grijaća mreža je grijaći kabel postavljen na mrežu od stakloplastike, koja osigurava pravilan razmak i položaj između grijaćih kabela. Grijaća mreža HM150 proizvodi se u različitim veličinama: 1 m2 , 2,5 m2 , 5 m2 i 10 m2, koje svojim veličinama osiguravaju pokrivanje prostorija različitih dimenzija i svojstava. Proizvod se ugrađuje u fleksibilno ljepilo za pločice ili i samonivelirajuću masu za učinkovito zagrijavanje gornjeg završnog sloja - podloge.

COMPUTHERM HM150 grijaća mreža može se koristiti kao dodatno ili kao glavno grijanje u prostoriji koju želite grijati. Može se ugraditi kako kod sanacije starih podova, tako i kod postavljanja novih završnih podnih obloga. Grijanjem se upravlja pomoću termostata prikladnog za upravljanje električnim podnim grijanjima. Kako bi proizvod ispravno funkcionirao, moraju se osigurati točan napon i struja, uzimajući u obzir maksimalno opterećenje termostata.
Tehnički podaci:
Napon napajanja: 230 V AC
Snaga: 150W/m2
Dužina: 20 m
Širina: 0,5 m
Grijaća površina: 10 m2
Ukupna snaga: 1500W
Maksimalna temperatura grijanja*: 82 °C
Zaštita od utjecaja okoliša: IP67
*Maksimalna temperatura zagrijavanja je površinska temperatura proizvoda u normalnim uvjetima i u stalno uključenom stanju.
 
Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona