Computherm Q1RX bežični utikač - prijemnik sa mogućnošću upravljanja RF termostatom (bez termostata)

€41,25
€37,13 (popust -10%) Cijena za plaćanje gotovinom, virmanom, netbankingom... €40,01 (popust -3%) Cijena za plaćanje kreditnim karticama
Proizvođač:
Computherm
Kategorije:
Sobni termostati - Regulatori grijanja, Bežični i digitalni sobni termostati
Šifra proizvoda:
Q1RX
Raspoloživost:
Na zalihama, dostava u roku 3 dana
Plaćanje pouzećem je moguće do 150,00 €. Za narudžbe iznad 250,00 € dostava je besplatna.
Nova poboljšana verzija Q1RX 
COMPUTHERM Q1RX je utičnica razvijena za COMPUTHERM Q3RF, Q5RF, Q7RF i Q8RF bežične termostate i može se koristiti sa prijemnom jedinicom bežičnog termostata ili umjesto prijemne jedinice. Mogućnost odgode isključivanja napona od 4 min. i uključivanja odgode napona od 6 min. na izlazu utičnice. Jedna utičnica može se spojiti/upariti do 12 Computherm bežičnih termostata.
Specifikacija utičnice:
• Potrošnja energije: 0.01W
• Radni napon napajanja: 230 V AC, 50 Hz
• Izlazni napon: 230 V AC; 50 Hz
• Preklopna struja: 16 A (4 A induktivno opterećenje)
• Radna frekvencija: 868,35 MHz
• Izlazno aktivno vrijeme odgode: uključeno 4 minute; isključeno 6 minuta
• Zaštita od utjecaja okoliša: IP30
• Težina: 108 g
• Veličina: 53 x 53 x 90 mm (D x Š x D)
• Temperatura skladištenja: -10 ° C do +40 ° C

Utičnica COMPUTHERM Q1RX razvijena je za termostate COMPUTHERM Q3RF, Q5RF, Q7RF i Q8RF te se može koristiti uz / umjesto njihovog prijemnika. Uređaj je pogodan za upravljanje bilo kojim električnim uređajem koji radi na 230 V (npr. Infra crveni panel, grijalica, pumpa, zonski ventil, itd…).
Jednostavna je za instalaciju i upotrebu, nije potrebna montaža. Na naredbu bežičnih termostata za uključenje, COMPUTHERM Q3RF, Q5RF, Q7RF i Q8RF, mrežni napon se pojavljuje na izlazu utičnice Q1RX spojene na mrežu odnosno kao rezultat naredbi za isključenje mrežni napon nestaje. U slučaju kad je više od jednog termostata COMPUTHERM upareno s utičnicom Q1RX, na izlazu će se prikazati 230 V, ako bilo koji termostat pošalje signal za uključivanje, a mrežni napon na izlazu će se isključiti samo ako su svi termostati poslali signal za isključene utičnici.
Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona