T-Mat-150-3.0 grijaća mreža za podno grijanje od 3m2-450W

€102,00/kom
€91,80/kom (popust -10%) Cijena za plaćanje gotovinom, virmanom, netbankingom... €98,94/kom (popust -3%) Cijena za plaćanje kreditnim karticama
kom
Proizvođač:
Dimat
Kategorije:
Grijaća mreža za keramičke pločice, LikeWarm električno podno grijanje, Grijaća mreža LikeWarm od 150W/m2
Šifra proizvoda:
T-Mat-150-3.0
Raspoloživost:
Nema zaliha
Plaćanje pouzećem je moguće do 150,00 €. Za narudžbe iznad 250,00 € dostava je besplatna.
T-Mat-150-3.0. Grijaća mreža, grijaća prostirka 3,0 m2 - 450W, je grijaći sistem širine 50 cm i dužine 6 metara, tako da njome možemo pokriti površinu od 3,0 m2. Njegova ukupna snaga je 450 W.

Preporučujemo ga kao osnovno grijanje za mjesto gdje zgrada (vikendica, kuća, ured,…) ima minimalnu toplinsku izolaciju od 5 cm i dobru stolariju sa izo staklom (za dnevni boravak, blagovaonu, spavaću sobu,...), ili gdje vam ne treba stalna toplina, već samo pod s kontroliranom temperaturom za ugođaj.
Samoljepljive električne grijaće mreže, grijaće prostirke idealno su rješenje za grijanje kuhinje, blagovaone, DB, kupaonice, garaže itd... Jedna od glavnih prednosti električnog kabelskog grijanja je ta što u usporedbi s tradicionalnim sustavima grijanja vode zauzimaju malo prostora, nema potrebe za kotlovnicom, dimnjakom, komorom za drva, godišnjim servisom ili dozvolom.

Grijaća mreža se može koristiti i kao dodatni i kao glavni sustav grijanja. Njegova instalacija je brza i jednostavna i ne zahtijeva posebno znanje. Nakon postavljanja završne obloge može se koristiti odmah, ovisno o ljepilu. Grijaća mreža/prostirka je ekonomično i idealno rješenje za sve one koji žele postići visoku razinu udobnosti.

Električnom grijaćom mrežom upravlja programabilni termostat, koji mjeri i temperaturu površine grijaće mreže i temperaturu zraka u prostoriji.

Prednosti grijaće prostirke:

- jednostavna i brza montaža
- podno grijanje na mjestima gdje se to drugačije ne može izvesti
- mala potrošnja
- kratko vrijeme zagrijavanja
- minimalno podizanje razine poda u usporedbi s drugim sustavima podnog grijanja
- proizvod se može postaviti ljepilom za pločice otpornim na toplinu/neosjetljivim na ekspanziju (fleksibilno ljepilo) ili čak u samonivelirajući sloj. Samonivelirajući sloj preporučamo ako planirate ugraditi proizvod ispod parketa predviđenog za podno grijanje.

Svi misle da je grijanje na struju skupo. Ali naše proizvode i njihovu potrošnju uvijek određuje kontrola grijanja.

Razmislite o unaprijed programiranim kontrolama koje možete prilagoditi svom životnom stilu!
Prije 30 godina tehnologija nije bila tako sofisticirana ili bi bila preskupa. Danas, međutim, sve radi s interneta i pametnih telefona. Zašto ne biste grijanje prilagodili vlastitom načinu života, jer ne morate grijati uvijek kada niste u prostoriji. Tijekom tog razdoblja pod treba samo temperirati. Morate samo razmisliti o tome što ćete raditi u tjedan dana i prilagoditi program termostata u skladu s tim.
Grijaći filmovi rade na potpuno istom principu.
Još ste skeptični? Ne oklijevajte: pošaljite nam svoja pitanja ili nas nazovite! Naši djelatnici pomoći će vam u svemu: bilo da se radi o grijaćoj alu foliji, o grijaćoj mreži, grijaćem filmu, o kontroli grijanja putem interneta.

Skrećemo Vam pozornost da naše električne proizvode može pustiti u rad samo registrirana osoba ili tvrtka s odgovarajućim kvalifikacijama. Kupac je odgovoran za pregled zaštite kontakata (FID sklopka) i izvješće, koje u svim slučajevima mora izdati instalater. Ne odgovaramo za materijalnu i neimovinsku štetu nastalu nepravilnom montažom!
Spajanje odgovarajućeg termostata na naše proizvode je obavezno!
Jamstveni rok za svoje proizvode je 10 godina
Tehnički podaci:
Tip sustava: grijaća mreža/grijaća prostirka za električno podno grijanje
Način upotrebe: podno grijane ispod hladnih obloga
Širina: 50 cm
Duljina: 6 m
Debljina: 3.8 mm
Dimenzija / m2: 3.0 m2
Ukupna snaga / Watt: 450 W
Snaga / Amper: 1.95 A
Snaga / m2: 150 Watt
Radna temperatura: 30 – 34 °C
Upravljanje: termostat sa podnim senzorom (obavezno)
Dužina hladnog spoja: 2.5 metra
Napajanje: 230 V
Garancija: 10 godina
Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona