Električni kupaonski radijator za sušenje ručnika - bijeli

€307,50
€276,75 (popust -10%) Cijena za plaćanje gotovinom, virmanom, netbankingom... €298,28 (popust -3%) Cijena za plaćanje kreditnim karticama
Proizvođač:
BVF Heating Solutions
Kategorije:
Električni paneli za grijanje, Kupaonski radijatori - ljestve
Šifra proizvoda:
KOBE500W-W
Raspoloživost:
Na zalihama, dostava u roku 3 dana
Plaćanje pouzećem je moguće do 150,00 €. Za narudžbe iznad 250,00 € dostava je besplatna.
Električni radijator - ljestve - bijeli - BVF Kobe 500W - za sušenje ručnika sa snagom grijanja od 500W. Uživajte u idealnoj temperaturi te uvijek toplim i suhim ručnicima u kupaonici uz BVF Kobe sušilicu za ručnike s programabilnim digitalnim termostatom.
Elegantna kupaonska grijalica, premium kvaliteta, snage 500 W. Pogodan je i za samostalno grijanje u većini kupaonica prosječne veličine, a njegova izvedba omogućuje brzo zagrijavanje.

Digitalni termostat ugrađen u uređaj omogućuje programiranje sušilice ručnika:
- programabilan
- 4 načina rada
- roditeljska zaštita
- osjetnik otvorenog prozora
Ne volite unaprijed programirati svoje uređaje? Ni to nije problem. U ručnom načinu rada, digitalni termostat također se može kontrolirati jednostavnom postavkom "gore-dolje", tako da samo trebate postaviti željenu temperaturu.

Termostat BVF Kobe nalazi se na radnoj visini, ispod gornjeg reda, a ne na dnu, tako da se ne morate saginjati da postavite temperaturu u usporedbi s tradicionalnim sušilicama za ručnike.

Zahvaljujući svojim zaobljenim cijevima, pruža dovoljno prostora za brzo i učinkovito sušenje ručnika i kućnih ogrtača.

Električni sustav sa zaštitom IP24, dakle zaštićen od prskanja vode, 100% siguran za korištenje u kupaonicama i drugim vlažnim prostorijama.
Zidni nosač koji se lako pričvršćuje s 4 vijka uključen je i nalazi se u kutiji. Sušilo za ručnike BVF Kobe teži samo 4,1 kg, tako da se lako može pričvrstiti na zid od gipsanih ploča.

Tvornički je opremljen utikačem za jednostavno puštanje u rad, koji se može ukloniti bez gubitka jamstva u slučaju fizičkog povezivanja.

U usporedbi s tradicionalnim radijatorima s grijaćim ulošcima, ima potpuno suhu tehnologiju, bez tekućine, curenja tekućine, smrzavanja ili povremenog održavanja.
Idealne veličine za male i srednje kupaonice. Širina od 54 cm olakšava postavljanje ručnika, nije ih potrebno gužvati između cijevi.

Prilikom osmišljavanja proizvoda nastojali smo izvući maksimum iz njega. Električno sušilo za ručnike može učinak grijanja umanjiti ako su pokriveni. Važni su razmak između cijevi i skupina cijevi te veličina izložene površine koja odvodi toplinu. BVF Kobe radijatori postigli su maksimalne rezultate u ovom pokazatelju.
Tehnički podaci:
TEŽINA: 4,1 kg
DIMENZIJE: 540 × 960 × 43 mm
SNAGA: 500W
NAPON: 230V
SPOJNI KABEL: 1,1m + uzemljeni utikač
BOJA: bijela, crna
ZAŠTITA OD DODIRA: IP24
UPRAVLJANJE: Ugrađeni digitalni termostat
POVRŠINSKA TEMPERATURA: 55℃ ±3℃
JAMSTVO: 1 godina jamstva proizvođača
Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona